fredag 15 juni 2012

:: Med sorg i hjärtat ::

Världens bästa Petra skall sälja Scrapgalen och lämnar öppet för ngn annan att driva den bästa Mixed-media inriktade butiken i Sverige:)
Scrapgalen har legat i täten hela tiden inom denna kategori och både Petra och vi i designteamet har jobbat stenhårt med att inspirera och förmedla våran kunskap.
Förutom alla dessa produkter har ju Scrapgalen haft massor av noga utvalda papperskollektioner, Prima blommor i massor och väldigt mycket av annat skoj. För att inte tala om alla mysiga scrapträffar, kursevent, mässbesök, mingelkvällar och kurser som också anordnats i Scrapgalens regi.
Även om jag är lite partisk;) så har Scrapgalens designteam varit något utöver det vanliga med stilar för alla smaker och villiga att dela med sig helhjärtat. Vi har dessutom kommit varandra väldigt nära och jag har funnit vänner för livet!

Så det är med sorg i hjärtat, men ändå stolthet över att ha fått varit med på resan, som jag berättar att Scrapgalen är till salu och just nu startar en gigantisk sommarrea!

Från butikens startsida:
Efter fyra år med Scrapgalen har jag bestämt mig för att sälja företaget och låta någon annan ta över ett väl upparbetat och välkänt företag i branschen! Om du är intresserad eller känner någon annan som går i tankar att starta eget så hittar du annonsen HÄR!
Under tiden närmar vi oss midsommar och det är dags för SOMMARREA! :) Du skriver in koden GLAD SOMMAR i kupongkodsfältet när du står i kassan (ej i kommentarsfältet) och kommer då att märka att rabatten dras direkt från din ordersumma. Varor i Outlet-kategorin är redan sänkta med 40-60% och därmed undantagna från sommar-rean. Du får handla hur många gånger du vill på sommar-rean! Då priserna är sänkta så pass mycket är fraktvillkoren under denna period faktiskt frakt upp till 800 kr och därefter fraktfritt. Dock bjuder jag alltid på skrymmande-tillägget! :) Jag reserverar mig för slutförsäljning och eventuella diffar i lagersaldon (jag försöker rätta till dessa så fort jag hinner). Vid högt tryck i butiken kan leveranstiden eventuellt förlängas med några dagar.
Välkommen in och fynda i butiken!
Glad Sommar Petra

Så skynda er in och fyll era scraplager till riktigt bra priser!

Inga kommentarer: