torsdag 8 november 2007

Underbara Hänglarmamman!

Man tror inte att det går att överträffa sig själv men Marie gör det om och 0m igen! Idag landade de nya klubbpaketet! Helt bedårande och användbara julstämplar. Känns som man kan kombinera dem bra med gamla paket också. Så här ser de ut!

Har inte så mycket tid idag men imorgon ska jag på 8 års kalas så jag använde ett av de nya motiven. Funkar alldeles utmärkt som kalas kort! Jag har ju gjort om vår och höst hänglar till julkort så nu blev det tvärtom! Den lilla tjejen ska få lite pysselsaker, en själsfrände!
Nej nu måste jag gå och kela med min Molle som tycker att jag är aptråkig som ska pyssla lite varje dag! Ha det gott där ute!

7 kommentarer:

gunilla/nilla sa...

Vilket härligt kort du har fått till. Håller med dig om att dom är underbara dessa stämplar och sååå himla användbara.
Ha det gott
/Gunilla

Anonym sa...

Jag undrar en sak, vad är det här med hänglar? Har dom en klubb och skickar ut nya stämplar eller paket - hur fungerar det? Det finns ju s otroligt många olika men vill man verkligen ha så många olika? Kan du få det att klarna för mig?

LillBlomman sa...

Hej anonym!
Hänglar och stänglar ritas av en tjej som heter Marie. Fyra ggr om året kommer ett klubbkit ut. Man väljer själv vilka man vill köpa. Hon ritar även stämplar inför några träffar och mässor per år. Personligen tycker jag inte man kan ha för mänga hänglar! hi hi Man vill ju gärna ha nya motiv att jobba med. Men jag använder alla mina flitigt.

Anonym sa...

Tack, vad snabb du är på att svara! Hur gör man för att gå med i "klubben" då? Jag känner att det är dax att börja samla :-)

LillBlomman sa...

http://www.inkywings.com/hanglarShop/index.html Du går in här och beställer när info om nästa klubbkit kommer. Brukar komma straxt efter senaste är utskickat!
Lycka till!

petra/paradise sa...

Visst är stämplarna underbara!!! =D
Jag har dock slut på ez..men har beställt nytt...hoppas det kommer på måndag.
Jättefint kort vännen!! Härligt färgval! =)
Du inspiererar mej!! ALLTID!! *blink* ;)
Trevlig helg på dej vännen min!
kram Petra

SusanneSj sa...

hÄnglarna var superljuvliga.
Kortet du gjort var verkligen urgulligt.
Kram kram