fredag 14 december 2007

9 dagar kvar!

Om bara nio dagar fylls vårat hus med våra familjer, härligt! Huset luktar hyacint och Matildas fudge som står och kokar på spisen! Jag kämpar för att fixa lite pyssel till granen. Har gjort några smällisar, strutar och stjärnor. Ska fläta några korgar också men det fattas silver! Får nog bli en tur till Panduro och se om det finns ngt skoj kvar? I morgon ska vi försöka hitta en liten gran vilket brukar resultera i en ännu större än förra året? Hoppas att ni får en underbar fredagskväll!

Små strutar av cardstock med spetskant och organzaband. Gjorde silverprickar på en, vet inte om jag ska ha det?Vitt fluff med bokmärken. Hade glömt vad trist det är att sitta och vika! Organzaband igen.Vågade mig på att göra stjärnorna som CARINA har beskrivning på i sin blogg! Inte så svåra faktiskt med tidskrävande. Tog fram gamla limpistolen så fäste det bättre. Silverknappar i mitten. Kom jättegärna med tips på vad man mer kan göra!!!! Kramen!

P.S varför är det så drygt att lägga upp jeans? Har köpt 2 nya par, behövdes då mina favvisar är fulla med bithål? Men de ligger och blänger på mig över en köksstol!!! BLÄ!!!

4 kommentarer:

petraso sa...

oJeans blääääääääääääää fy för läga upp dom...

vilket julpynt! sååååå snygga saker.....

Gunilla/Nilla sa...

Så LÄCKERT julgranspynt du har gjort. Dom där stjärnorna var sååå snygga. Får nog gå in och kika på den där beskrivningen.
Ha en skön helg
/Gunilla

SusanneSj sa...

Men du, vilket vackert pyssel du har gjort. Helt underbart. Stjärnorna var helt bedårande.
Har du ngt gott fudgerecept att dela med dig av?
Kram o fortsatt trevlgi helg!

carina sa...

WOW!! va mycket fint pyssel!!! strutar vill jag nog också göra nu! och va kul att du gillade stjärnan=) Kram carina