måndag 17 augusti 2009

Äntligen scrappat detta foto!

Äntligen har jag scrappat ett fotot som legat och väntat i nästan ett år! Det har följt med på 4 scrapträffar utan att jag lyckats få till något. Jag tycker att jag ser så gräslig ut! Jag vet att det är så himla fånigt! Det är väl bara i Hollywood som man ser skitsnygg ut direkt efter en förlossning:) Men nu så, äntligen! Jag blev till och med nöjd med resultatet! Det är ett bidrag till Scraphusets augusti skiss.
Äntligen fick även bli titeln på min lo. Att jag sitter här med mitt eget barn är inget annat en ett mirakel! Det var lite klurigt att välja färger men gult och grönt känns helt rätt. Jag har stämplat en del i bakgrunden med stämplar från Prima i samma nyans som det gula pappret. Just nu är jag inne i en period när jag gillard et jag skapar, vilken skön känsla! Bara njuta så länge det håller i sig:)

Och så några detaljbilder! Älskar Primas nya blommor! Vill ha alla! Men har även använt en hel del gamla. De minsta gula är från Petaloo. Min nya favoritprodukt, Pearlmakern har fått jobba lite här med. Perfekt som blompistiller. Chipboard ramen har ett lager Crackle paint i nyansen Shabby shuttters.
Idag är det regn och rusk hos mig! Funderar på att baka bullar så jag har klart till Viggos 1 årsdag! Den är snart här! Sista veckan med semester nu! Många kramar!

6 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Fantastiskt vacker!!!!

MissMian sa...

Så underbar!!!!

Catrin (Lillstrumpa) sa...

Åh, vilken underbar LO du fått till. Förstår att du är nöjd!

Mette sa...

Så himla fint! Helt underbar layout!

CillaT sa...

Ååå den är helt underbar! Makalös=) Så fina färger och den lilla högen med chipboardram, blomma och grejer är super! Fotot känner jag minsann igen;) Sötisar!

Kram

Lillnettan sa...

Ljuvligt tjejen!