onsdag 6 april 2011

:: Karamelligt DT alster för Scrapgalen ::

Idag är jag tillbaka med alster för Scrapgalen! Först när jag såg papper och dekos som jag plockat ut från mitt DT kit tänkte jag göra en BOM. Jag hade ju färger som rosa och mintgrönt, men näeh, det blev en layout om min söta karamell!


Papperna kommer från Jillibean Soup och är så grymt läckra!
På den här layouten testade jag att sy med trestegs sick-sack och det blev snyggt! Många sömmar blir det:) Jag stansade ut små fjärilar med en MS punch i samma papper.

Vimpelraden gjorde jag lätt genom att klippa ett sick-sack mönster på en pappersremsa och klippa bort den nedre raden. Jag fodrade med cardstock och pyntade med fina halvpärlor från You-do. Blommorna som också är från You-do har jag mistat i grönt så de skulle passa fint till.

Jag tycker att det blev läckert med de gula detaljerna till. De små gula minialfisarna är från Scrapgalen. Även spetsarna hittar ni där. Jag strök ut lite Gesso här och där på min layout och här bakom mitt blomsterkluster blev det en fin bakgrund.

Tack för att ni kikar in! Kramar!

4 kommentarer:

Eivor/Ejja sa...

Layouten är superfin, passar bra till din lilla karamell. Färgerna är härliga och upplägget gillar jag som vanligt när du skapat.

Kram!

Annelie sa...

Läckert, du kan visst alla stilar du. Tycker att d e svårt att jobba med stilar som inte e "mina".
Duktiga du!!!!
Kram

MissMian sa...

Mums! vilken shärligt färgglad vårig LO!!! Me like!

Cattis sa...

Dina alster blir såå ljuvliga!! Du är så bra!