torsdag 7 april 2011

:: Prima BAP mars ::

Mars månads BAP hos Prima innebar många tårar för mig! Inte för att skissen gjorde mig ledsen utan för att jag fortfarande saknar min älskade Cazall så mycket! Kan inte ens skriva detta utan att tårarna rinner. Snart är det fyra år sedan han fick somna in och jag hoppas att han har det bra i hundhimlen. Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!

Hursom så blev jag oerhört nöjd med min layout! Känner att det är en av mina bästa! Någonsin! Älskar de starka kontrasterna ihop med de romantiska detaljerna. Det är många detaljer och många lager så layouten tog sin lilla tid att skapa. Den kommer inte till sin fulla rätt på fotot men så är det ju ofta?

Jag jobbade med svarta sömmar, stansade kanter och flera olika runda dies.

Jag lyckades skrapa fram lite olika svarta Prima blommor från gömmorna och ihop med de rosa och brunaktiga blev det riktigt snyggt! Denna runda dien är en Nellie Snellen. Jag har också lyckats använda en blingswirl som jag tyckt varit så svårt sista tiden? Men här blev det helrätt!

Jag valde att beskära ned en del av fotot och använda samma två gånger.

Rosor, Fjärilar, Pärlor och så söta bokstäver som jag fått av min vän CillaT i gåva. Här passade de perfekt! Jag hoppas att även ni tycker att denna layouten är fin! Gillar ni den så blir jag extra glad om du berättar det idag då denna layout betyder så mycket för mig!

Många kramar från mig!

P.s du vet väl att du kan klicka på bilderna så blir de lite större.

22 kommentarer:

M sa...

Åh så fint...eller snarare vackert! Så fin vovsing....det är alltid lika jobbigt att förlora att "husdjur" eller en familjemedlem som jag väljer att kalla dem....Kram

Riikka sa...

So peaceful and stylish!

babbalalla sa...

Jättevacker! Jag känner själv känslan av saknad efter vår Charlie som hamnade i hundhimlen för många år sen nu! Tack för att du ville dela med dig av dina känslor och minnen! Kram!

Carola sa...

Fantastiskt fin! Åh vilka detaljer!

AnnaB sa...

Den är underbart vacker...! Stor kram!

Hegu sa...

Layouten är underbar! Älskar de fina papprena (har de också liggandes här hemma) och blommorna tillsammans bilr sååå fina. Jag saknar också fortfarande vår hund fast det var snart 5 år sedan han flyttade...

Maritha sa...

Den är jättevacker! Den är så full av känslor och jag gillar de svartvita fotot som ger känslorna en annan tyngd!

Förstår din saknad!

Lilla07an sa...

Så fin! Jag förstår dina känslor, absolut. Jag har varit på väg att göra en LO om vår förra hund också men inte kommit mig för ännu. Nu kom det lite passande saker i brevlådan för ett tag sedan och kanske, kanske blir den där LOn gjord. Men man ska ju känna för det också. Det är många känslor inblandade.

Kram till dig!
/M

HelenaN sa...

Din layout är helt fantastisk vacker å den tilltalar mig enormt mycket. Färgerna, papprena, upplägget o fotografierna passade perfekt ihop. Förstår även att det var jobbigt att skapa med fotona efter en kär vän *kram*

Sandra sa...

Vilken underbar LO!
Jättevacker med alla detaljer och de underbara rosorna! Fotot är jättefint och allt knyts ihop så perfekt...
Jättevackert...

Ha en underbar dag!

elsamaja sa...

Helt underbar!!
Det är helt klart ett fint hedrande av din hund, och det är sagolikt vackra foton också.

Jag fasar för när den dan kommer, att Yelly inte längre finns, men hon blir 5 i sommar, så förhoppningsvis dröjer det länge.

Kram

Petra/Paradise sa...

Den lo är otroligt vacker!
Vilket härligt foto! Äkta kärlek!

Förstår att detta blev din absoluta favorit!

Många kramar Petra

Linda sa...

Den är alldeles alldeles underbar!!! Förstår att det måste ha varit svårt för dig att scrappa den, men så fantastiskt att ha en så vacker layout om en så vacker familjemedlem. En riktig hyllning.

evalena sa...

Underbar Lo du har skapat.

Torill sa...

NYDELIG!!! og rørende!!
Takk for titten!

Pysselbus sa...

Åhhh, vad fin han var!! Förstår precis hur du känner.... man slutar tyvärr aldrig sakna dem men det blir lättare med tiden... Du har i alla fall gjort honom rättvisa med din underbara LO! Den är helt fantastisk!! Jag blir lika tagen av dina alster varje gång.... Helt otroligt fin med massor av härligt vackra och välanpassade detaljer!

Hoppas du får en fin helg!
Kram

Linda

Mikaela sa...

så vacker!! att prickigt kan vara så effektfullt. här är en till som är frällst i dolies dien.

Stephi sa...

men vad fin den är! Jag har kollat på större bilder och bara sjunkit in i Lon.
Vilka detaljer, snyggt sytt, snygg inne ram, läcker blomgrupp..ja fasiken vilken Lo du gjort!
Och så sorglig är den med och i och med det oxå såå fin! Kram på dej, Stephi

Hanna sa...

Oj vilken underbart fin LO! Och vad fint du skriver om din hund...Nu blev jag inspirerad att scrappa om min katt som varit borta drygt ett år nu. Usch vad man saknar dem!

carina sa...

underbart vacker!!!

Willea sa...

Åh, den är helt fantastiskt vacker!!!! Hittar inga ord!!!

Kram på dig! :)

Heidi sa...

Underbart vackert på alla vis!